Det är Vår och livet rullar på. .

Och så va påsk över. Och som vanligt har man ätit alldeles för mycket denna helg, mat och annat tjafs. Usch. Har också spenderat stor del av helgen Ute, vilket härligt väder . Har verkligen haft en Underbar helg.
Men nu tillbaka till verkligheten. .
Idag är det första dagen på solglimten, stället jag kommer spendera min sommar. Ska gå brevid nu i 2 dagar, lite nervöst kanske? Men mest spännande. Så nu får vi hålla tummarna för att allt går bra och att jag inte gör bort mig för mycket.


Annars rullar på, det är Vår och jag bara Älskar Våren. Våren är alltid lite bättre än sommaren.
Jag njuter av att kunna spendera tid ute, njuter av att spendera även denna Vår ihop med Min Man.. jag har sån tur. Så ja, livet är riktigt bra.
Det enda Jag har lite dåligt samvete över är att Jag inte hinner med att träffa mina Nära och Kära. Har vart så mycket sista tiden. Men jag försöker verkligen hinna med. Men dom vet nog att Jag saknar dom.



Dags att fixa det sista innan Sus kommer och hämtar mig, tur att jag slipper gå idag :D .

Ha de fint nu och va rädda om Er.


en massa måsten :(

Ny dag och lika Underbart väder som igår, härligt !
Spendera dagen igår i Nkpg, Hjärtat mitt tatuera sig. Och måste säga att Jag vart riktigt nöjd med hans tatuering och han själv också. Är allt lite sugen jag också.. men skulle jag klara av det? Vet inte, är nog lite för larvig.
Så synd att man inte får dricka sig medvetslös innan, då vore det helt klart såååå mycket lättare, haha.


Det känns som det är lite mycket nu, iaf denna vecka . Mycket att göra, mycket "måsten". Men det är bara att bita ihop, skönt när allt är över sen.
Och nästa vecka känner Jag att vill umgås med mina kära Vänner som jag inte hunnit med att träffa på mycket länge. Har så dåligt samvete över att man inte hinner med, att tiden inte riktigt räcker till just nu. Dags att ta tag i det.


Fick också veta igår hur Jag kommer spendera min sommar, jobba, jobba och jobba. Så hoppas på ett riktigt skit väder denna sommar ;) Vecka 30 får gärna solen titta fram lite, men resten får det gärna regna och va molnigt :D.



Oj, tiden rinner visst iväg. Nu blir det sjukan nästa (ännu ett måste).

Ha de kanoners.




<3

Kom på hur bra allt egentligen är, hur bra Jag mår.
Jag känner sällan den där ångesten, min rastlöshet försvinner mer å mer, jag bygger upp mitt självförtroende mer å mer för varje dag som går.
Jag ältar inte längre (wow), jag försöker se nåt bra i allt och i alla. Jag ser ljust på framtiden.

Mycket av detta har Jag Mitt Hjärta att tacka för. Visst är det Jag som har ändrat på mig själv och mitt liv, men med otroligt mycket hjälp från Han. Han blev min väckarklocka.

Jag träffade någon som är som Jag, någon som styrs otroligt mycket av känslor.
Någon som förstår sig på mig.

Visst har vi haft våra motgångar, men inget som inte gått och lösa. Och visst var början svår, men vi tog oss igenom den också.
Åldersskillnaden, har den nånsin vart ett sånt jätte problem för oss? Nja, i början kanske? Och visst fanns det Dom som tvivla och säkert Dom som fortfarande tvivlar, men det är nog mest synd om dessa.. dom dömer alldeles för lätt och har svårt att se andra människors Lycka. Tragiskt, ja.

Så ja, Du och Jag är förbannat bra ihop. Vi lär och känna varandra mer för varje dag som går, upptäcker nya sidor. Vi tar hand om varandra. Och Älskar varandra nåt enormt. 

Så tacksam är Jag för att det blev Vi och för att Du är lite som Jag ;)



Måndag !

Måndag och Jag måste erkänna att Jag är sjuuukt rastlös . Men men.. Får verkligen hoppas det kommer igång snart igen, håller tummarna ;)

Planer för denna vecka? Ska kanske försöka hinna med sånt jag inte hunnit med senaste veckorna eller så ska jag bara ta det lugnt? Blir nog lite av varje.
Imorgon har jag iaf planerat att ta bussen in till lkpg för att hälsa på min Far och Jeanette, om dom har tid förstås. Efter det blir det en sväng till Åtvid, kanske träffa Malin? Och senare sen till Söderköping för att hämta den nya bilen Hjärtat har köpt :) . Så hela dagen imorgon är fullspäckad ;)

Tiden har visst runnit iväg. Ska ner till Rimforsa för att sola och hälsa på plastfarmor .

Ha de kanoners ;P.


Tisdag :(

Tisdag ! Och fy vad jag alltid hatar Tisdagar. Måste va veckans tråkigaste dag va? Aja.
Tur iaf att vädret är fint ;)

Helgen va helt okej. Super kul att ha Malin här, kanske lite mindre i Kisa. Men men. Kvällen är iaf helt klart Godkänd.
Söndagen däremot, Fy Fan.. vilken hemsk dag. Låg mest död hela dagen, enda fram tills det va dags för att åka till Grebo för att gå på Minneskonsert för Min Fina Morfar. Och det var verkligen hur vackert som helst, Åsas och Emelies sång berörde verkligen och det vart en hel del tårar. Och alla andra va också super duktiga, fina sånger och fina dikter. Så Tack, Morfar uppskatta det verkligen.. det vet jag.


Oj, är visst dags att gå :O

Ha de Underbart bra.




Snart helg så !

Freeedag ! Några timmar kvar, sen är det helg. Helg innebär massa Underbara timmar ihop med min Underbara Man och denna helg kommer ju också min Älskade Vän Malin, Underbart ! Så ja, jag känner verkligen att detta kan bli en kanon helg.
Så ikväll blir det fredagsmys och imorgon blir det en kväll med alkohol. Och sen avslutar vi helgen i kyrkan,haha.




Dags att fixa till sig lite innan det är dags att gå.

Ha en Underbart fin dag och en lika fin helg.


RSS 2.0