En kväll ensam i soffan

 
Fredagkväll som spenderas ensam i soffan framför filmen "I hennes skor". Är lite svag för riktigt tjejiga komedier, nåt Magnus tycker mindre om stackarn. Men då passar det ju perfekt att han har sitt älskade tv-spel.
 
Har förövrigt vart en lugn fredag. En sväng till apoteket och lite kaffe hos mamma, det är nog allt? Fast helt okej ändå.
Och hela helgen ser ut att bli lugn, men måste erkänna att jag uppskattar en lugn helg nu efter jul och nyår. Så ska passa på att njuta.
Och på måndag så börjar vardagen igen. Mannen börjar jobba och Eddie och Jag ska spendera vår sista vecka ihop, min sista vecka som mammaledig(!). Herregud va tiden gått fort!
Visst känns det lite tidigt att lämna bort honom nu, men har tyvärr inte så mycket till val eftersom jag börjar plugga den 14:e. Och det också, Jag ska börja plugga! Det händer mycket nu. Sist jag satt i skolbänken va länge sen känns det som och då gick det mindre bra, men nu jäklar ska jag gå in stenhårt för detta.
Så som sagt, sista veckan som mammaledig. Första två veckorna får det bli barnvakt åt Eddie varje dag och den 28:e januari börjar inskolningen på dagis. Nu tror ju jag att dagis kommer funka kanon. Min lille son har inga problem med nya människor och tack o lov är han inte så mammig eller pappig heller, så jag gissar på att det kommer funka.
 
 
Nähe, dags att fortsätta kolla på filmen och dricka mitt kaffe innan det blir iskallt.
 
Ha en trevlig kväll.
 
 

Nytt år, så kanske dags för ett nytt inlägg?

Funderar på varför jag ens skriver här? Tro inte att det är för att jag har nåt och skriva om egentligen, för det har jag verkligen inte.
Tjata på en vän till mig att hon skulle skriva nåt i sin blogg och när hon va duktig och gjorde det så gick jag in på min egen och bestämde mig för att kasta in ett inlägg. Och nu då, när jag sitter här? Helt plötsligt känner jag mig tom, typiskt !
 
Men hur som helst..
Nytt År, 2013. Och inga nyårslöften. Det där med nyårslöften har väl aldrig vart min grej riktigt, har nog aldrig lyckats hålla ett enda nyårslöften. Jag har testat. Leva mer häslosamt, det brukar ju iofs brytas redan efter tolvsalget, även det där med rökningen. Ja, och går ner i vikt, haha.. har inte gått nåt vidare det heller.
Så i år har jag inga löften alls.
 
Julen är över, Eddies första Julafton. För hans skull ville jag att det skulle bli bra, tyvärr har jul aldrig riktigt vart min grej. Men i år ville jag att det skulle bli bra och på sätt och vis var det bra, men Oj så stressigt! Stressa dit för att sen lika fort stressa därifrån. När vi äntligen kom hem var det skönt att bara slappna av och mysa med Eddie här hemma. Ett plus var ju att Malin spendera julaftonskvällen här hemma.
Såhär kommer nog julafton se ut några år framöver kan jag tänka mig, men ska fortsätta göra det så bra det går. Allt för lillemans skull.
 
Dags att sluta då. Eddie har vaknat och vill helst inte sova. Men men..
 
Detta va lite kort och gott från mig.
 
Ha de fint
 
 

RSS 2.0