En ny härlig vecka !

Och så var denna helg över, suck ! Men nu är det bara att se fram imot nästa som Jag vet kommer bli kanon .

Så vad har vi då styrt med i helgen då? Inget vart riktigt som planerat, höll oss mest hemma. Men hann iaf med lite fotboll, kalas för Eline och sen spendera vi lördag kvällen hos Brian och Mona, mycket trevligt .
Annars har man mest bara tryckt i sig en jäkla massa skit , usch ! Jag som va så duktig hela förra veckan . Helger är det alltid svårare att stå emot. Men det måste bli ändring på det nu. Nästa helg tror jag iofs kan bli svår.. Men sen, sen lovar jag att hålla mig borta från allt vad socker och alkohol nu heter i minst 1 månad !


Nähe, ska väl ta och ge mig av. Börjar kl 09.00 och som jag känner nu lär det inte gå fort ner, är ganska så trött !

Men ha en Underbart fin dag nu !


Fredag imorgon, sååå Underbart !

Äntligen snart helg ! Helt Underbart .
Vet inte riktigt än vad som händer å sker, men en sak är säker.. denna helg ska bli mycket lugn ! Men ett besök hos Lilla Mormor blir det nog iaf, var över 1 månad sen vi sågs. Har tyvärr inte haft tid :(

Fick veta av Mormor att några hade ordnat en Minnes Konsert för Morfar den 3 april. Va fint av dom ! Morfar skulle älska det, det vet jag. Så det blir ett besök till i kyrkan .


Annars så rullar det på, tror fortfarande inte jag riktigt är van vid att gå upp så tidigt varje morgon! Är dödstrött mest hela tiden! Men men.. det är det värt ;)


Nu blir det mys i soffan med världens finaste  ;P

Ha de fint.

 

Vårkänslor !

Äntligen ! Tror allt vårkänslorna börjar smyga sig på, härligt !


Ni är inte vackrast i världen .

Ni som skrattar er till det sjukt seriösa.
Ni som får folk att undra om ni borde få gå lösa.
Ni som alltid gör fel och aldrig är perfekta,
spelar inga spel och skiter i det korrekta.
Ni som vågar vara snea och defekta.

Ni är inte vackrast i världen,
världen är vackrast i er.
Och det är inte i era ögon,
det är i vad ni ser.

Åh, hur ni lyckas inspirera.
Får mig att vilja orka mera.
Utan att jag känner mig sämre, eller måste prestera.
Åh, hur ni lyckas exhaltera.
FÅr mig att orka vilja mera.
Det hörs på era röster.
Det lyser igenom när man ser er.

Så ni är vackrast i världen. Världen är vackrast i er.
Och jag ser det i era ögon. Där ser jag vad ni ser


Dags för lite uppdatering !



Mycket dålig uppdatering här ! Men har nog inte haft så värst mycket att skriva om eller så har jag helt enkelt inte haft någon lust?
Men tänkte iaf slänga in ett litet inlägg.

Folk har börjat prata om vårkänslor, var är mina?
Tror iofs det beror på att jag spenderat senaste veckan inne, både Jag och Hjärtat har vart sjuka. Riktigt surt ! Känner mig väl lite si sådär idag, men det är helt klart bättre. Så imorgon är det bara att ge sig upp kl 06.30 igen. Skönt !
Så mina vårkänslor kanske kommer nu i veckan när man kommer ut lite? Hoppas på det iaf, för det är ju helt underbart när man känner att det faktiskt finns en chans till att det ska bli sommar igen.


Har sista tiden vart lite sur över att Jag inte haft nåt att se fram imot . För det är ju faktiskt så att om man har nåt att längta till så blir allt annat lite lättare, behöver inte va nåt stort.. nåt litet, bara det är nåt.
Men nu så.
Ser fram imot den 2 april, mest för att Min Kära Vän Malin kommer hit som jag inte träffat sen i slutet av feb tror jag. Sen hoppas jag helt klart på en kanon rolig kväll, fast är rätt säker på att den blir bra.. Fest med Malin är alltid bra ;)
En Glad nyhet är också att min Lillebror flyttar till Rimforsa med sin Pappa, vilket innebär att jag kommer kunna umgås mer med dom båda. Kanon ju.
En annan sak också.. en liten. Har ju planerat att odla lite grönsaker här hemma. haha. Ja, det är sant. Ser fram imot att få börja pyssla med det, plantera och greja . Ska också gräva upp rabatten för att sen göra om allt. Kommer bli kanon och mycket kul. Har fastnat för det där. Och sen får man ju passa på att pyssla med sånt ute, för här inne går det ju inte ha växter eller nåt då katterna tuggar på dom eller river ner dom så dom dör. Mycket tråkigt, men men.



Nähe, mer än så blir det inte. Dags för OTH och kaffe.


Ha de fint.


Morfar .



Du vet , jag minns fortfarande din röst .
Om jag koncentrerar mig tillräckligt så kan jag höra dig skratta.

Jag har inte glömt din doft ; En blandning av rakvatten och något mer . Något jag inte kan sätta fingret på , doften av dig .




Jag har fortfarande kvar känslan ; Tryggheten




Du vet , jag minns fortfarande sorgen .
Behöver inte koncentrera mig för att känna den ; Den är där dagligen . Ibland synlig , ibland inte




Du lämnade ett tomrum
när du gick
Men tack för alla
goda år.





RSS 2.0